Sluiten

Vraag een offerte aan

Meer weten en een offerte ontvangen? Vraag dan snel een offerte aan!

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Vault Professional

Expert in datamanagement

Autodesk Vault Professional is de meest uitgebreide oplossing van de Vault producten. Met Vault beschikt u over de mogelijkheden om ontwerpdata van kleine of grote werkgroepen te beheren. U kunt ontwerpdata delen met de productieafdeling of informatie ter beschikking stellen via Microsoft Sharepoint. Voor zowel bedrijven in de bouw als in de industrie is Autodesk Vault goed te gebruiken voor het beheren van data. Zo haalt u het optimale uit uw data en ontwerpen.

Wilt u meer weten over Datamanagement? Download dan de PDM Inforgraphic.

Waarom Autodesk Vault Professional?

  • Integratie met CAD en non-CAD programmatuur
  • Eén centrale plek voor al uw ontwerpdata
  • Revisie controle
  • ERP integratie

Autodesk Vault Professional kopen?

Autodesk Vault Professional is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar, twee jaar of drie jaar en als single-user (standalone) licentie en multi-user (netwerk) licentie. Benieuwd naar de prijzen van de diverse mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. Wilt u persoonlijk advies over de juiste keuze voor u? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 088-8720000 of neem contact met ons op.

Leren werken met Autodesk Vault?

Om u te leren werken met deze Autodesk software bieden wij regelmatig klassikaal geplande trainingen. Ook is het mogelijk om deze training als op maat training te volgen. Meer informatie over de Autodesk Vault training vindt u hier.

Vault Professional