Sluiten

Software

Als Autodesk Gold partner biedt Itannex Industrie u een breed assortiment aan Autodesk software voor verschillende branches in de industrie. Behoort u tot de industrie als productontwerper, machinebouwer of producent van apparaten in de breedste zin van het woord? Dan heeft Itannex de mogelijkheden om u op software gebied te ondersteunen.

Wij bieden u diverse ontwerp-, simuleer- en visualiseer software, waaronder Autodesk Inventor of de Autodesk Industry Collection for Product Design. De Autodesk Industry Colletion for Product Design is de verzameling van alle software die u nodig heeft van ontwerp tot realisatie van uw product.

Meer informatie over de Autodesk software?

Op de onderstaande pagina kunt u meer informatie vinden over onze Autodesk software voor de industrie.

Autodesk Software Industrie

Direct uw software bestellen?

Itannex biedt u ook de mogelijkheid om online uw Autodesk software te kopen. In de Itannex Webshop vindt u de meest voorkomende Autodesk software zoals AutoCAD, Inventor en de Autodesk Industry Collections. Ook de andere Itannex software oplossingen zijn in de Itannex Webshop te vinden. De producten worden aangeboden als abonnement van één kwartaal, één jaar, twee jaar of 3 jaar. Uw geschikte productoplossing gevonden? Ga snel naar de Itannex webshop.

Itannex Webshop