Sluiten

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via onderstaande button

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Inventor large assembly training

Werkt u met grote Inventor modellen die traag en onhandelbaar worden, terwijl u een krachtig werkstation heeft? Dan biedt de Inventor large assembly training wellicht een uitkomst! Voorkennis van Inventor is vereist.

Inventor

Autodesk Inventor biedt u een uitgebreide en flexibele set van software voor 3D Mechanisch design, simulatie, creatie van matrijzen en ontwerpcommunicatie die u helpen kosten-efficiënt te profiteren van een Digital Prototyping workflow om betere producten te ontwerpen/bouwen in een kortere tijd.

Inventor large assembly training

Tijdens de training leert u meer over het werken met grote assemblies. Vaak worden grote modellen traag en onhandelbaar, terwijl het werkstation krachtig genoeg moet zijn. Binnen Inventor zijn er verschillende technieken, tools en slimme trucs om het model toch weer werkbaar te maken. De training duurt 1 dag.

Inhoud large assembly training

  • Inventor large assembly tools
  • Diverse technieken large assemblies
  • Trucs voor een werkbaar model

Wilt u uzelf verder specialiseren in Inventor?

Schrijf u dan snel in voor de Inventor large assembly training. Deze training staat helaas niet klassikaal gepland, uiteraard is het wel mogelijk om deze training bij ons te volgen! Neem contact met ons op voor meer informatie.