Sluiten

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 00

E-mail
info@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Even voorstellen: Rens Vervaart

7.04.2017 | Categorie: Algemeen Alle nieuwsitems

Wie is Rens Vervaart?

“Ik heb de opleiding Machinaal Verspanen afgerond en daarna  meer dan 15 jaar als tekenaar / constructeur bij 2 grote engineeringbureaus gewerkt; ik heb hier op korte en lange projecten gezeten. Sinds 6 jaar werk ik als Consultant voor de Autodesk software op het gebied van manufacturing / industrie. In mijn vrije tijd fiets ik veel; ik vind mijn ontspanning vooral door op zaterdagochtend met mijn zoon op de mountainbike door de bossen rijden.”

Totale ontzorging en begeleiding van klanten

Als Consultant Mechanical & Datamanagement Solutions zorg ik er voor dat bedrijven tijdens implementaties van de software totaal ontzorgd worden en begeleid ik ze van begin tot eind. Tijdens de installatie en configuratie zorg ik ervoor dat de bedrijfsspecifieke wensen en huisstijl worden verwerkt, zodat bij de oplevering van de implementatie de werknemers gelijk goed aan de slag kunnen.

Vervolgens geef ik de werknemers een training om ideeën volgens de methode ‘best practice’ met Inventor te laten tekenen. Dit zorgt voor een stabiele werkomgeving voor de toekomst van de afdeling Engineering van het bedrijf. Als er specifieke klantgerichte trainingen nodig zijn, maak ik met het bedrijf een speciaal trainingstraject zodat het naadloos aansluit op de wens van het bedrijf. Ook daarna blijf ik betrokken bij het bedrijf en zal indien nodig nog begeleiding geven.

Ook het uitrollen van het datamanagement programma Autodesk Vault is één van mijn specialisaties; hier adviseer ik bedrijven in en verzorg ik de implementaties.

Uitdagingen en voldoening

Het mooie van mijn vak en functie is dat er mensen en bedrijven bij mij komen die soms vanaf nul moeten beginnen en dat ik ze dan kan begeleiden in het complete migratietraject van 2D naar 3D. Maar er komen ook relaties bij mij die juist al bezig zijn in 3D waarbij ik hen dan veelal naar een hoger efficiencyplan kan tillen.
Mijn dagen zijn altijd anders : installeren, configureren, migreren, scholing, begeleiding; dit zijn mooie uitdagingen. Ik wil er graag voor zorgen dat iedereen zijn taak met de tekensoftware kan blijven doen en vernieuwingen in de software snel geadopteerd kunnen worden binnen de Engineering Workflow.

Waar haal ik voldoening uit? Als je na een goed gepland traject een goed draaiende afdeling achter laat die completere tekeningen, stuklijsten, visualisaties of beter werkplaats aansturing kan gaan doen; dan ben ik erg trots op de mensen die ik heb mogen begeleiden en opleiden!

Rens Vervaart